24 uurs service 7 dagen per week 365 dagen per jaar

Riool ontstopping in Almelo

Voor al uw rioolontstoppingen in Almelo kunt u natuurlijk bij ons terecht! 

U kunt denken aan onstoppingen in het toilet, de badkamer, de keuken of buiten bij de aansluiting door de tuin naar uw huis. 

Het rioolontstoppingsbedrijf J van Elp bestaat al 28 jaar en de ontstoppingswerkzaamheden worden met veel vakbekwaamheid en genoegdoening door het bedrijf verholpen. Door de vele verstoppingen te hebben ontstopt zoals bijvoorbeeld vet in riolering, boomwortels in rioolleiding of kalkaanslag in riool. 

Daarnaast hebben wij ook ervaring met verschillende verstoppingen zoals bij het keukenafvoer, doucheleidingen en vaatwasserafvoer. Verder valt het ontstoppen van rioolwater en riool regenpijp en het door spuiten van straatkolken rioleringen van huisriool tot aan het gemeenteriool ook tot onze rioleringswerkzaamheden. Ook rioolleidingen van kleine riool afvoeren kunnen door ons ontstopt worden. 

Voor de kleine rioleringen hebben we speciale rioolveren of we spuiten de kleine riolering door met een kleine rioolslang. Daar krijgen wij het riool wel mee schoon. Bij een rioollucht in de woning kunnen wij door middel van rook in de riolering te blazen constateren waar de riolering kapot is. Dan kunnen wij de rioolcamera in zetten om andere rioolleidingen te controleren. Is het riool stuk en je kunt er niet bij dan kunnen we het riool repareren. 

Dus voor het onstoppen van het riool tot rioolrenovatie kunt u bij ons terecht. 

Bel gerust voor verdere riool ontstopping, het ontstoppen van rioleringen en deelrenovatie rioolontstoppingsbedrijf J van Elp.